i got ways to go
Publicerat

danmark 2011.



true love does exist.
Publicerat

Min storebror & hans flickvän, 2011.



operation överleva
Publicerat

Idag ska det bli upp mot varma 29 grader så som rubriker lyder, är det operation överleva idag som gäller! Hade ju varit bra om det hade varit helt molnfritt på himlen, men icke sa nicke. Hur som helst, jag hittade denna bild när jag skulle leta efter en annan bild. Måste säga att jag totalälskar denna! Den har två år på nacken, men fortfarande lika fin!



du är tonarten jag har saknat i mina hörselgångar.
Publicerat




vi förtjänar att bli lyckliga.
Publicerat

Dagen har bestått av körlektion, teoripluggande och ännu mer övningskörande. Är inne på slutspurten nu så för min del är det mest att tuta och köra. Jag ska nu ut och gå en sväng och sedan sätta mig bekvämt i sängen för några timmars serietittande. Hoppas ni har haft en fin torsdag!



Pariserhjul i Paris.
Publicerat

Stör mig lite, okej extremt mycket, på att jag kapade hjulet. Stör mig nästan så mycket att jag inte kan sova om nätterna. Nej lol, det var lite att ta i, but almost. Annars gillar jag bilden väldigt mycket. Sådär somrig, glad och fin! Killen som kommer gående känns nästan lite inklippt? BUT I LIKE IT.



Kärlek är den hemliga ingrediensen.
Publicerat




Paris dag 8.
Publicerat

Sista dagen var kommen och det var dags att åka tillbaka till Sverige efter en underbar vecka i sköna Paris. Innan vi tog taxin till flygplatsen spenderade vi de sista timmarna i kvareteret runt vårt hotell. Det blev bland annat en förmiddagsfika på Starbucks som låg ett stenkast bort. Väl på flygplatsen åt vi lunch och mitt val av mat var självklart när jag såg namnet på denna macka. God var den också! (precis som jag höhhö)
Planet lyfte från fransk mark runt 17.00 och på svensk mark stod några timmar senare.



ljusslinga uppsatt.
Publicerat

Denna extremt fina och mysiga ljusslinga införskaffades på Parissemestern. Som ni kan se i detta inlägg från en av dagarna i Paris fick jag själv plocka ihop 20 stycke ljusbollar i valfria färger. Inte hade jag förväntat mig att det skulle vara såhär mysigt! Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Helt klart värt 28 euro!



Paris dag 7, tredje delen.
Publicerat

Efter en stunds promenad i värmen hittade vi en trädgårds marknad av något slag. Förutom växter och trädgårdstillbehör fanns där en massa olika små djur.
Vi blev lite sötsugna och beställde in crêpes. Jag tog med chokladsås på, dock hade jag antagligen alldeles för höga förväntningar på denna dessert, för det var faktiskt inte så gott som jag hade föreställt mig. Är väl antagligen för van med de svenska pannkakorna haha.
 



Åhus.
Publicerat




Paris dag 7, andra delen.
Publicerat

Tog ett porträtt på min storebror under ett träd mellan massa blad där ljuset föll så fint.
En liten pippi satt på ett staket så jag passade på att fota den. Jag ville gå närmare, men då flög den sin kos.
Efter besöket i den stora parken tog vi tunnelbanan till Louvren för att gå till Tuilerieträdgården för att ta det lite lugnt eftersom det var så himla varmt denna dag.



kiss me like I am your favorite flavour.
Publicerat

Kyssen märkte jag konstigt nog inte förrän igår när jag redigerade bilderna från sjunde dagen i Paris. Jag gjorde bilden kvadratisk, tyckte den föll sig bättre så. Åh vad jag gillar denna bild mycket! Vad tycker ni om den? Kram på er!



Paris dag 7, första delen.
Publicerat

Sjunde dagen var det veckans varmaste dag, säkert runt 27 grader skulle jag chansa på. Vi tog tunnelbanan till en superstor trädgård. När vi kom dit höll massa människor i gamla kläder på att ställa upp sig för att ta ett gruppfoto. Har dock ingen aning vem dom var.
I den superstora parken fanns en del med jättemånga olika sorters rosor.



Paris dag 6, andra delen.
Publicerat

Det var verkligen uppträdarnas kväll denna kväll! Där var en superduktig fotbollstrixare som hängde i en av lyktstolparna samtidigt som han trixade. Nere till vänster kan ni se honom! 
Det skulle hållas en liten teater precis nedanför Sacre Coeur. Himla fin rekvisita!



Paris dag 6, första delen.
Publicerat

Sjätte och näst sista dagen delade vi upp oss, så jag och mamma bestämde oss för att fördriva dagen i Montmarte, den mysigaste delen av Paris enligt oss två. Dock tog jag inte första bilden förrän när vi åt middag på kvällen. Som många måltider förut, blev det lax för min del. Det är ju så förbaskat gott!
Efter middagen gick vi en runda i området samtidigt som solen var på väg ner. Vi stannade till vid Sacre Coeur.
Två riktigt duktiga killar spelade och sjöng olika låtar. Hela stämningen var så himla mysig. Livemusik, solnedgång, fransmän och fransyskor blandat med turister. 



kom och skaka om min värld, det är allt jag begär.
Publicerat




I'm a story that nobody heard, when I'm without you.
Publicerat

Tjenamoss! Jag började dagen med en körlektion som gick himla bra och har precis gjort magen mätt och belåten med en bit mat. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och cykla bort till gymmet och efter det blir det att plugga teori och chilla. Hoppas ni får en fin tisdag. Tusen kramar till er!



when everything's wrong, you make it right.
Publicerat

arkivbilder från 2011.



Paris dag 5
Publicerat

Tyvärr tog jag knappt några bilder denna dag, vet faktiskt inte varför.
Detta är en lampaffär där jag köpte en ljusslinga med tillhörande 20 ljusbollar som jag själv fick plocka i valfria färger.



those dancing days.
Publicerat

måste erkänna att detta tillhör en av de bästa bilderna jag har tagit. så stolt.
 



Paris dag 4, tredje delen.
Publicerat

Efter en god middag gick vi bort till Eiffeltornet som hade öppnat igen efter att varit på strejk i två dagar. Vi ställde oss i kön för att åka upp till toppen. Vänta fick vi göra i ungefär en och en halv timme innan vi kom högst upp.



om allt onyttigt ändå hade kunnat vara nyttigt...
Publicerat

Hejsan allihopa! I förmiddags cyklade jag och mamma ner till stranden för att sola och bada. Vi var hemma igen strax efter 16.00. Åt förresten årets första glass idag! Eller ja, första glassen i Sverige som inte köpes på ICA i en förpackning. Lol. Nu ska jag avsluta dagen med filmtittande och glassätande. Kramar till er!



music is the key.
Publicerat

Movits! och Those Dancing Days, Malmöfestivalen 2011.



sommaren fångad från mobilkameralinsen.
Publicerat

de senaste bilderna från min instagram, @februaristorm.



Paris dag 4, andra delen.
Publicerat

Vi gick till caféet Laduree som bland annat säljer de kända makronerna. Det kändes så himla lyxigt där inne!
Jag åt världens godast chokladmakron. Åååhh så god den var! Med bestick och allt!
Vi kom till ännu en hänglåsbro, så vackert!
Efter ett tag blev vi törstiga och behövde sitta ner en stund, så vi tog sikte mot Starbucks. Uppfriskande och gott!



falsterbo med sofie.
Publicerat




I'd rather forget than have to forgive.
Publicerat

Imorgon ska jag äntligen få träffa en av mina närmsta vänner, nämligen Sofie! Vi lärde känna varandra över internet och har nu känt varandra i ungefär ett och ett halvt år, och äntligen ska jag få träffa henne! Därav blir det ingen bloggning imorgon förrän på kvällen. Hoppas ni har haft en bra onsdag och får en bra torsdag vad ni än hittar på. Massa kramaaaaar!



du får mina tankar att göra volter av lycka.
Publicerat

Bild från förra årets semester på Sardinien.
Godmorgon allihopa! Sitter i nuläget och äter frukost samtidigt som jag skriver detta. Om en timme ska jag ta bussen hem till bestie och sedan ska jag till bilskolan för att ha körlektion. Nej nu måste jag äta upp om jag ska få någon tid över till att klä på mig och sådant också. Ha det fint idag!



Paris dag 4, första delen.
Publicerat

Efter alla morgonbestyr gick vi till en av Paris tågstationer, Gare Du Nord. Den var inte så fin som vi hade trott. Men inte deppade vi för det!
Där fanns en sån där häftig tidtavla, ni vet sådana som liksom snurrar när det ändras. 
Alla dessa fransyskor som åkte runt med stiliga kläder, högklackat och en cigarett antingen mellan läpparna eller mellan två fingrar. 
Vi tog oss till Jardin du Luxembourg, vilket är en otroligt stor park i centrala Paris. Där var både plats för avkoppling, mat, olika typer av sporter, promenader, lekplatser och säkert något mer.
Det stod stolar utplacerade lite här och var runt om i parken där man kunde slå sig ner för att ta det lugnt en stund eller två - något som aldrig skulle fungerat i Malmö då stolarna skulle blivit stulna all the time.



vi har sommaren under våra bara fötter
Publicerat

Dagen till ära blev jag väckt av byggarbetarna ute på gatan, vilken fest! Men icke hängde jag läpp för detta, utan jag var glad för sommaren är ju faktiskt här och jag är ledig. Träffade min bästa vän en stund och åkte sedan hem och degade innan jag for ut och övningskörde. Sedan dess har jag ätit och sedan fortsatt att dega. Men det får jag faktiskt lov att göra efter att kämpat ett år i skolan. No more talking about school this holiday okey.



Paris dag 3, andra delen.
Publicerat

Promenaden jag snackade om i första delen!
På kvällen åt jag en supergod grillrätt med världens godaste hemmagjorda pommes och ett jättegott bearneisesmör. Mums!
 



det här med att vara seriös och snygg...
Publicerat

Alltså ja, vad ska man ens säga....
 



Paris dag 3, första delen.
Publicerat

Denna dag tog jag inte så många bilder, men vi började i alla fall dagen med att ta tunnelbanan till en annan stadsdel i Paris och gick igenom någon mysig liten park.
Senare på dagen tog vi oss bort till en 4 km lång promenad som var uppe i luften, alltså en sorts bro. Det var himla mysigt och fint!



håll om mig, som om jag vore ditt sista hopp.
Publicerat

Idag ska jag träffa min favorit till bästis efter att ha varit ifrån henne i hela långa 16 dagar. Så länge har det aldrig gått mellan gångerna vi har träffats, men det blir aningen svårt att träffas om man befinner sig i två olika länder, right? Nästa del från Paris kommer ikväll! Hoppas ni får en underbar söndag oavsett väder, vind och sällskap. Kramar!



det finns inget solsken när du gått iväg.
Publicerat

 



Paris dag 2, tredje delen.
Publicerat

Vi åkte med en sorts vattenbuss vid namn Batobus, som tog oss runt på floden Seine. Ett av stoppen var självklart Eiffeltornet! Innan vi gick för att titta närmre på det, köpte vi supergod glass på ett ställe som heter Louise. Vi var ju liksom tvugna att köpa där!
När vi stod under Eiffeltornet kunde vi beskåda detta, Eiffeltornet strejkade! Vi som hade tänkt att åka upp i tornet. Så vi fick nöja oss med utsikten från markhöjd. Men vi var nöjda och glada ändå!
Bevis på att lilla jag var med hehehehehe.
Sedan begav vi oss till Triumpfbågen, med all korsande och kaostrafik runt omkring. Det var så fint att stå där medan solen var på väg ner.



if you're in love, then you are the lucky one, 'cause most of us are bitter over someone.
Publicerat




Paris dag 2, andra delen.
Publicerat

Andra dagens lunch blev en varm macka med ost, skinka och tillbehör. Mumsigt!
Vi begav oss till det kända museet Louvren som består av fyra glaspyramider med en gigantisk byggnad runt om. Det är här inne Mona Lisa hänger, dock gick vi inte in där. Men lika mäktigt var det ändå!



Paris dag 2, första delen.
Publicerat

Andra dagen i den franska huvudstaden inleddes med frukost som jag dock inte har någon bild på. Sedan begav vi oss i riktning mot öarna vid namn Ile de la Cité och Ile St-Louis.
På den ena ön, ligger en känd kyrka vid namn Notre Dame. Kyrkan är väldigt vacker, åtminstånde utvändigt. Vi gick aldrig in, mest på grund av den milslånga kön.
Precis intill Notre Dame finns en hänglåsbro som går över floden Seine. Tycker det är så himla fint att kärlekspar från hela världen sätter ett hänglås på en bro och sedan kastar nyckeln i vattnet. Det ultimata beviset på evig kärlek ju! Detta är något jag ska göra någon gång i mitt liv!



arkitektursnubbe.
Publicerat

 



i should be over all these butterflies.
Publicerat

 



Paris dag 1, andra delen.
Publicerat

Stod på en av trapporna som ledde upp till kyrkan Sacré Coeur.
Jag åt supergod glass. Hasselnöt och stracciatella, mums!
Vi besökte det dyra men väldigt fina köpcentrat La Fayette, där man på takterassen kunde blicka över alla hustak i staden, och såklart Eiffeltornet!
Vi gick förbi en supergullig dörr med massa rosor ovanför sig. Ville bosätta mig där!
På kvällen åt jag den godaste laxrätten jag någonsin ätit! Grillad lax, bearnaisesås, potatis och ratatouille. Alla som känner mig vet att lax är som en drog för mig, och dessutom är bearnaisesås min favoritsås, så det satt som en smäck i magen!



it's not a walk in the park to love each other.
Publicerat




Paris dag 1, första delen.
Publicerat

Jag steg upp klockan 06.00 och en timme senare stod vi och väntade på tåget över till Kastrup i Köpenhamn för att därifrån ta flyget till Paris. 09.55 tog flygturen sin start och en och en halvtimme senare landade vi i ett 16 gradigt och molnigt Paris. Någon stund senare var vi på hotellet för att lämna vårt bagage. Här ovan syns utsikten från hotellrummets fönster.
När klockan slagit halv tre på eftermiddagen begav vi oss ut i staden. Alla körde som galningar, parkerade så tätt att bilen framför inte kunde komma ut och väjde inte för någon. Till skillnad från här i Sverige var det enkelriktat nästan överallt.
Vi gick mot en känd kyrka vid namn Sacré Coeur, som ligger på den högsta punkten i Paris, därav lutningen på gatan.
Från Sacre Coeur fick vi en fantastisk utsikt över en del av Paris, vilken var helt fantastisk.



Hemma från baguetternas hemland!
Publicerat

Bonsoir! Strax efter klockan åtta nu ikväll var vi på svensk mark efter att spenderat en vecka i underbara Paris. Den staden är verkligen gigantisk. Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att Paris var ett land och inte en stad. Hur som helst har jag haft det otroligt bra, den franska kulturen och miljön är helt fantastisk och jag har redan bestämt att jag ska åka dit fler gånger. Jag har tagit 748 bilder, så jag har en del att göra några dagar framåt. Och många av dem kommer ni att få se. Kramar på er!