fullt upp!
Publicerat

Tre enstaka dagar kvar och det är fullt upp här hemma med planering och fix på alla håll och kanter. Men ikväll ska jag hem till min bästa vän och ha det riktigt gött. Tacos, film, skratt och världens bästa vän låter inte helt dumt alltså. Kram på er!



programfix och närmande av studenten.
Publicerat

Kravet för att vi ska få behålla våra skoldatorer studenten var att vi skulle ta bort alla lincenser osom vi fått av skolan, så det var vad vi gjorde igår. Alla adobeprogram försvann och vi vet ju alla hur det är för en fotomänniska att vara utan Photoshop, inte kul! Så har fått ladda ner det gratis i 30 dagar. Annars då? Studenten börjar närma sig med stormsteg ju! Har bara skola på måndag också (då vi visserligen bara ska äta glass) och på tisdag smäller det!



sommarens sköna dagar.
Publicerat




studentbal 2014.
Publicerat

Såhär såg jag alltså ut igårkväll på balen!



balen igår.
Publicerat

Såhär fina var jag och min bästaste bestiefestie igår på balen! Det var superkul och alla var uppklädda och fina. Maten var god, det var bra underhållning och alla var glada hela kvällen. Åhhh vad kul det var! Jag var supernöjd med min håruppsättning och smink. Ska se om jag kan trixa åt mig bilderna min storebror tog på mig innan jag åkte till balen. Kram på er!



studentbal imorgon.
Publicerat

God kväll på er! Här om dagen skickade jag in min allra sista skoluppgift och glädjen inom mig var väldigt stor. Nu är det verkligen inte långt kvar, men innan det är slut ska jag hinna gå på bal vilket som infaller imorgon. Ska bli så himla roligt att få bli riktigt tillfixad. Ser fram emot det himla mycket. Kram på er!



lilac
Publicerat

Godmorgon! Idag blir det en väldigt kort skoldag för mig då jag bara har svenska i 40 minuter och efter lunch ska klassen bowla. Vädret är varmt och soligt så det klagar vi inte på! Nu ska jag göra mig klar inför dagen. Hoppas ni får en superfin och bra onsdag!



bra vecka inväntas
Publicerat

Tidigare i veckan åkte jag på en miniförkylning vilket inte är så kul men den börjar ge sig iväg nu vilket är skönt, då den kommande veckan bjuder på ett och annat skoj. Korta skoldagar, bowling med klassen och så min studentbal! Ska bli så roligt att få klä upp mig på riktigt. Nu ska jag bege mig ut på en kvällsrunda med modern min. Kram på er!



du har orden som tömmar mig du har makten att bränna mig
Publicerat




dra mig över grusgången så får jag känna att jag lever.
Publicerat




födelsedagsfirande.
Publicerat

Idag fyller ingen mindre än världens bästa mamma år så nu just nu är mormor och morfar här hemma och tidigare ikväll har vi smaskat lite gott och haft trevligt. Annars har det inte hänt något spännande idag. Då det blev eget arbete på sista lektionen slapp vi den, så slutade redan 12.20. Morgondagen är dessvärre inget att hurra över då jag slutar rätt sent, men den tiden den sorgen!



the light seeks the color.
Publicerat




merveilleuse paris
Publicerat




annorlunda redigering
Publicerat

Sitter i nuläget och redigerar bilder till en skoluppgift och passade på att redigera lite andra bilder på samma gång för fick till en sådan snygg redigering med inslag av vintage! Tyckte denna från Paris blev superfin, vad tycker ni?



det gungar fastän vi står stilla.
Publicerat

Som en del andra torsdagar är jag ledig även idag, och precis som alla andra gånger är det så skönt även idag. Jag avslutade gårdagens skoldag med att redovisa mitt nationellatal i svenska, dvs mitt allra sista nationella. YES! Det gick så otroligt bra, bättre än jag förväntat mig hahah. Så hem kom jag med ett glatt humör och ett leende på läpparna. Ha en bra torsdag!



ge mig sol och värme tack.
Publicerat

Hittade denna bild på min hårddisk och blev kär!



jag vill bara känna någonting.
Publicerat




studentklänning.
Publicerat

I onsdags inhandlade jag min studentklänning som jag kommer bära om endast 32 dagar! Den är så himla himla fin och jag känner mig så fin när jag har den på mig. Imorgon är det på dagen en månad tills jag står och ler av lycka. Men innan dess ska ett och annat prickas av, där bland balen!



sommarkänslor i bildformat.
Publicerat

Jag hittade dessa somriga bilder från familjens bilsemester runt om i Sverige för fem år sedan och gillar dem fortfarande lika mycket! (Förutom att motiven är placerade i mitten haha) Men hur som helst, valborg spenderades tillsammans med familjen och mormor och morfar. Gott och trevligt som vanligt! Idag ska jag träffa Daniella och försöka få klart lite skoluppgifter. Hoppas ni får en fin dag!