sunset.
Publicerat

Årets nyårsafton ska jag spendera med min bästa vän, alltså på bästa sättet. Men innan vi sätter igång med det ska jag hon stå modell åt mig, ska nämligen fota till en uppgift. Jag hoppas ni får en riktigt, riktigt underbar nyårsafton och att ni skrattar och är glada hela dagen och natten lång, för det ska jag. Kramar till tusen!



årsresumé: maj - augusti.
Publicerat

Maj: Sorgligt nog fotade jag inget mer än till en engelskuppgift. Men hur som helst, sommarlovet närmade sig, det var dags för de sista nationella proven innan sommaren och solen började skina varmt. Mådde inte så bra under ungefär halva maj, men tog min långsamt men säkert upp på fötterna igen.
Juni: Det efterlängtade, och där med mitt sista riktiga sommarlovet tog sin start och det kunde inte kommit mer lägligt. Firade att sommarlovet börjat på restaurang med bästa vän. Fota mig själv med fräknar över näsan och kinderna, fotade massa fina och färgglada blommor. Midsommar firade jag med bästa vän och skrattade så mycket. Sommarens höjdpunkt inträffade - Paris!
Juli: Tog farväl av sköna Paris och fotade fina moln på vägen hem. Väl hemma spenderade jag mycket tid i trädgården på en solsäng under sköna solen. Satte upp den dunderfina och mysiga ljusslingan från Paris med handplockade bollar av mig. En dag tog jag mig ner till Falsterbo och umgicks med världens bästa Sofie.
Augusti: Fortsatte fota mig själv och fina blommor. Sommaren led mot sitt slut vilket innebar dels att skolan skulle börja snart, men även att Malmöfestivalen skulle dra igång. Såg min bästa Oskar Linnros och var så lycklig! Började som sagt skolan igen, sista året på gymnasiet och var så glad att det inte var lång tid kvar.
 
 



urbanears.
Publicerat

På min önskelista hade jag bland annat skrivit upp korallfärgade urbanears, så jag blev himla glad när jag öppnade paketet! De är superfina, sitter jätteskönt och har underbart ljud. Perfekt! Fick ni något ni blev superglada över?



nytt i mitt rum.
Publicerat

I julkalpp av min storebror och hans flickvän fick jag en 6 meter lång ljussling och små vita klädnypor. Idag satte jag upp slingan på sidan av min garderob och med hjälp av nyporna hängde jag upp lite gamla foton. Och den überfina rosljusslingan jag fick i julklapp av min bästa vän hängde jag i mitten. Titta så himla fint och mysigt det blev!



årsresumé: januari - april.
Publicerat

Januari: Firade det nya året tillsammans med min bästa vän och på nyårsdagen tog vi oss ut för att fota lite. Samma månad försökte jag även mig på att tycka om te, vilket inte gick något vidare. Fotade även i skolans studio hahah.
Februari: Jag fotade analogt i skolans bibliotek. Lite senare fotade jag även till två olika projekt. Passade även på att fylla 18 år i slutet av februari. Hade min första körlektion i februari.
Mars: Våren, påsken och alla dess tillbehör anlände och jag fotade fina och ljusa påskbilder. Mycket mer än så hände väl egentligen inte lol.
April: Blev anlitad som modell av Daniella till ett projekt i skolan. Fick en skoluppgift att välja en bild och fota likadant. Lite seriösa blandat med oseriösa självporträtt blev det också visst.



ut i rean ännu en gång.
Publicerat

Trots att jag aldrig gillar reor speciellt mycket med tanke på alla stökiga högar i butikerna och alla stressade människor, tog jag mig en promenad till ett köpcentrum och hem igen fick jag med mig stycken plagg. När jag kom hem mumsade jag på lite lax och nu sitter jag här och tar det lugnt. Ska dock om ungefär 45 minuter ta mig iväg till ett spinnigpass. Hur spenderar ni eran fredag?



skräckblandad förtjusning.
Publicerat

Min jul har varit väldigt bra. Fick nästan allt jag hade önskat mig och är så nöjd, åt dessutom massa god mat och en del pepparkakor och julgodis. Idag tog jag och bestie oss ut i striden bland alla mellandagsreor. Vi slogs och slogs, men vi segrade efter många om och men! Lol skoja. Fick med mig två fina och sköna plagg hem trots den skräckblandade förtjusningen som ligger över reor i allmänhet. Snart ska jag fylla mina hungriga magsäck med lasange. Kramar till er alla!



en liten julhälsning från lilla mig.
Publicerat

ett redigt fab julkort gjort av mig lol.



ännu en louise.
Publicerat

Känner att jag för det mesta köttar med självporträtt, men det är ca det enda jag fotar om man inte räknar med skoluppgifter haha. Ikväll har jag gjort pepparkakor och mamma har gjort julgodis som enligt henne ser ut som kaninlortar lol. Kan inget annat än hålla med faktiskt. Nu ska jag borsta tänderna och byta om till pyjamas, kramar på er!



dan före dopparedan.
Publicerat

Lilljulafton. Vid halv nio steg jag upp ur sängen och ungefär en timme senare var jag på väg mot gymmet. Om en liten stund ska jag bli den perfekta dottern och städa hela huset + göra pepparkakor (julerbjudande! anlita mig för endast 599 kr/h). Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Hoppas ni får en riktigt mysig lilljulafton!



the julgran is pyntad.
Publicerat

Idag kom jag hem till en pyntad julgran vilket var himla mys, så jag plockade fram kameran och knäppte av lite bilder. Det var nästan så jag fick blåsa bort allt damm på kameran. Nejdå, skojade. Men hur som helst, hade det supermys med bästa vän i stan idag. Fick världens finaste ljusslinga i form av lysande rosor. Ååhhh, så fin! Nu ska jag ta något att mumsa på och sätta på någon film. Tjillevipp!



två dagar kvar.
Publicerat

Idag är det två ynka dagar kvar till dopparedagen, vilket jag är säker på att ingen har gått miste om. Julgranen åkte upp igår och snart ska den pyntas julfin. Men innan dess ska jag hinna träffa min bästa vän för lite julklappsbyte och julmys. Hur spenderar ni sista dagarna?



innan årets slut.
Publicerat

Har spenderat de senaste 20 minuterna åt att välja ut bilder från det gångna året, för tänkte nämligen sätta ihop en liten årsresumé till er! Kan ju lätt säga att 2013 inte var året så jag fotade som aldrig förr, men några bilder finns det helt klart. Lägger upp resumén någon gång i nästa vecka!



last christmas.
Publicerat

I brist på andra bilder får det bli fyra stycken från förra julen. Årets julgran inhandlades idag och jag längtar tills den är inomhus och klädd från topp till tå. Imorgon inväntas en halvtimmes julavslutning i skolan och sedan fika med mina gurls. Hur firar ni ert lov?



det sista julklappsfixet.
Publicerat

*skiter i att det är vinter och lägger upp en sommarbild från paris*
Sitter instängd i mitt rum och smider planer likt en djävul. Men nej hahah, fast sitter instängd i mitt rum. Men istället för att smida planer likt en djävul planerar jag de sista julklapparna som jag ska köpa inom de närmsta dagarna hade jag tänkt. Imorgon väntas den sista dagen innan avslutningen och även fast det innebär veckans längsta dag så är jag glad ändå! Slutar ni också på torsdag?



min kung.
Publicerat

Alltså Oskar Linnros. Hade han inte varit 12 år äldre än mig, bosatt alldeles för långt bort och way too much kändis så hade jag lätt blivit bff med honom alltså. Upptäckte hans succélåt Från och med du strax efter att den kommit ut, dvs. 2010, och har sedan dess varit fast. Har varit på båda hans konserter som han haft under Malmöfestivalen och grym var han båda gångerna. Gaaaah. Han är väl lite som min gud helt enkelt. Är jag trött en dag eller bara vaknat på fel sida, då sätter jag på en av hans låtar, och poff så är dagen, eller åtminstone stunden, helt plötsligt 15 gånger bättre. Naw fin kärleksförklaring.



the mystery of the missing snow
Publicerat

2 december 2012.
För ett år sedan föll det en massa fin och vit snö. Men icke sa nicke detta år. Endast ytterst lite snö föll det förra helgen, men den försvann lika fort som den kom. För mig hör snön till julen, och det är inte detsamma utan ett eller två lager med snö på julafton. Men läste i tidningen för en stund sedan att det inte ska vara någon snö till jul, så det är bara att gilla läget! Har ni fått snö?



let me live that fantasy.
Publicerat

favoriten från självporträttsfotograferingen.
Efter en kort skoldag tog jag mig in i stan för att fixa en del julklappar. Ångesten och paniken börjar äntligen lägga sig så smått haha. Den enda lektionen jag har imorgon blev inställd så är alltså helt ledig imorgon vilket gillas väldigt mycket. Nu ska jag fortsätta kolla på How I met you mother. Kramar på er!



kom inte på någon rubrik så detta för duga.
Publicerat




med stoltheten i mina händer.
Publicerat

Detta är bilden jag valde till utställningen på skolans öppet hus. Blev riktigt, riktigt nöjd med den faktiskt!



sven, du tog mig med storm.
Publicerat

Som i typ hela övriga Sverige så har även Skåne drabbats av stormen Sven. Tog mig till skolan imorse för 45 minuters skola, alltså spenderade jag med tid på att åka buss än att vara i skolan haha. Men men. Skulle egentligen tagit mig till stan efter skolan för att köpa julklappar, men varken orkade eller hade lust. Ikväll ska jag och mamma förmodligen på julmarknad! Stormiga kramar från mig!



don't let the world change your smile, let your smile change the world.
Publicerat

Jag har precis ätit upp min frukost som bestod av en skål med vaniljyoghurt, kanel, hemmagjord granola och en klick jordnötssmör på toppen. Mums så gott och nyttigt! Och nu ska jag byta om och dra mig mot gymmet för ett ben- & rumppass. Hoppas ni har det bra idag!



så kan det gå.
Publicerat




med vinden i håret.
Publicerat

Igår lånade min storebror hem ett blixtset och en lampa från hans jobb så idag tog jag tillfälle i akt och fotade lite självporträtt med hjälp av dem. Det var aningen svårt men lyckades få en del bra bilder till slut. Här är två av bilderna där jag tog hjälp av en hårtork för att få liv i håret. Vad tycker ni?



ibland händer det.
Publicerat

Först och främst, hoppas ni förstod min icke så finurliga rubrik hahah. Det är första december och jag har inte någon särskild julkänsla mer än från adventsljusstakarna i huset. Ingen snö finns det på marken och det sitter fortfarande löv i vissa träd. Åt i alla fall saffransscones idag igen och har även sett första avsnittet av julkalendern. Kommer nog aldrig falla ur den traditionen. Tittar ni också på julkalendern varje år?