gästblogg.
Publicerat

hej alla louises bloggläsare! sofie från denna blogg är här för att gästblogga i några dagar innan även jag åker iväg på semester i en vecka. så vart ska jag börja? jag tror faktiskt aldrig jag har testat på det här med gästbloggning förut. hur gör man? vad skriver man om? vad lägger man upp för bilder? inte vet jag, men det får bli som det blir helt enkelt. 
 
idag har jag sommarjobbat, fikat, varit på stan och börjat packa lite smått inför rhodosresan. haha oj jag är verkligen ute i god tid den här gången. brukar alltid tvätta, packa och köpa det som saknas inför en resa kvällen innan jag ska åka iväg, men den här gången börjar jag hela fyra dagar innan. applåder till mig. nej, nu ska jag fortsätta pyssla med det jag höll på med innan. hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi snart igen, om inte annat på min blogg! kram 



off to paris
Publicerat

Imorgonbitti strax innan 10 lyfter planet från Kastrup och en stund eller två senare landar det i Paris. Där ska jag och familjen spendera en vecka tillsammans, vilket jag har sett fram emot himla länge. Ska fota en massa, äta god fransk mat och bara leva livet i den fraska miljön och kulturen. Bloggen kommer inte stå tom under veckan, utan det kommer dyka upp några inlägg! Dock inte av mig hoho. Hoppas ni får en underbar vecka var ni än befinner er, för det tänker jag ha. TUSEN KRAMAR TILL ER ALLA.



we dance, 'til we get it right.
Publicerat

Blev sugen på att fota självporträtt för en stund sedan så riggade upp stativet och kameran därpå. Som vanligt blev majoriteten av alla bilder oseriösa och/eller ofokuserade. Ska nu fortsätta att redigera bilderna och sedan ta tag i det sista med packningen inför resan till Paris som tar fart imorgon bitti. Kram!



afrikansk temperatur på min kropp.
Publicerat

Det är så det känns i alla fall. Efter att ha gått en promenad i inte överdrivet snabb takt känns det nu som det droppar svett om mig. Inte trevligt om du frågar mig. Kan bero på att jag hade lite mycket kläder på mig men oki. Mer eller mindre allt har gått och går fel idag, vaknade nämligen på fel sida imorse. Vaknade jättearg och irriterad, helt utan anledning. Logiken i det alltså? Ska nu dränka mina aggressioner och irritationer i serier.



midsommar.
Publicerat

Såhär har mitt midsommarfirande sammanfattats i två bilder. Mötte upp bestie i stan och fikade och kikade i affärer. Sedan tog vi bussen hem till mig och solade en stund (kul att solen var framme typ 5 sekunder en gång vart hundrade år). Till middag blev det min favorit, lax. Och sedan festade vi på godis och jordgubbar till filmmys. Alltså, en väldigt bra midsommar med min favorit. Puuuusssss på eeerrrr!



favoritbilden in my heart.
Publicerat

Detta måste nog vara en av mina favoritbilder genom tiderna. Vet egentligen inte varför. Jag menar, det är inget speciellt med ett par trädkronor. Men av någon mystisk och icke existerande anledning gillar jag den extremt mycket. Kanske är det för att den är tagen i Åhus där vi för några år sedan hade sommarstuga...



vi borde gå hem, vi kommer förlora.
Publicerat

Två bilder från Köpenhamn förra sommaren.



det finns plåster som du måste riva av.
Publicerat

Jag ska snart bege mig in till stan för att träffa min bestiefestie. Att ha varit ifrån henne i 6 dagar har banne mig inte varit lätt, så det ska bli otroligt skönt och roligt att äntligen träffa henne igen. Yeah, I miss her man. Hoppas ni alla har en fin onsdag, kram!



och allt du når med din blick kommer någon dag att bli ditt.
Publicerat

Nikon D90 + Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1

När jag tittade mig runt om i trädgården stannade mina ögon vid dessa fina blommor, och jag blev genast sugen på att plocka fram kameran med mitt macroobjektiv på och fånga dem på bild. Och visst blev det fint! Det står grillat på menyn även idag och jag kan inte vara något annat än glad över det. Imorgon väntas återförening med min bästa vän efter att ha varit ifrån varandra 6 dagar. Sen är det midsommar och helt plötsligt blir det en ny vecka och då ska jag resa!



cherry blossom.
Publicerat

Jag har precis kommit in från en timmes solning, och ska snart övningsköra och handla mat. På kvällens meny står det grillat, mumma! Vi ska inviga vår nya grill och även sitta ute och äta middag för första gången detta år. Massa plus på denna dag alltså! Vi höres, kramar till er allaaaaaa.



hästapolle.
Publicerat




fri som en fågel
Publicerat




Vackra vän.
Publicerat

Får jag lov att presentera min fantastiskt vackra vän Catrine? Tack. Hon är en guldvärd och nu i sommar ska jag få träffa henne igen, längtar ihjäl miiiiiiig. (ni vet, med 278,7 km mellan våra husdörrar kan man inte träffas på 10 minuter) Nåväl, ikväll ska jag och resterande familj fira att sommarlovet fått sin start med att äta på restaurang. Muuuuuuuumssssss!



Under the sun where we belong.
Publicerat

God eftermiddag från en slö Louise! Jag har precis kollat klart på en film så kan möjligtvis bero på det heheh. Dagen inleddes med träning. Är så stolt över mig själv för att jag tog mig igenom 1 mil på löpbandet! Sedan dess har jag bara slöat, vilket jag visserligen tycker jag har gjort mig förtjänt av. Ikväll ska vi iväg på studentfirande hos min barndomsvän. Så snälla vädergudarna, det räcker med regn för idag tack!



The famous Nimis
Publicerat

Här är fyra bilder från förra sommaren när jag var hos min fantastiska vän Catrine i några dagar i norra Skåne. En av dagarna gick vi till Nimis, som ni så fint kan beskåda på bilderna. Bortsett från en långa vägen dit och sedan den extremt energikrävande vägen ner till vattnet, så var det himla häftigt att se och gå i! Helt klart en sevärdhet!



den blomstertid nu kommeeeeer...
Publicerat

Godmorgon! Idag är det som sagt dags för skolavslutning, och jag kan inte riktigt fatta att det redan har gått ett år sedan jag började 2an. Ännu mindre fattar jag att jag till hösten påbörjar mitt sista år på gymnasiet, alltså omg. Känns som det var igår jag satt i skolans hörsal och alla namn i min klass ropades upp. Men tydligen var det inte igår lol. Nu ska jag äta detta skolårets sista frukost. Tjillevippen!



det är mycket man inte vet förrän det är för sent.
Publicerat

Såhär dagen innan skolavslutningen är vi lediga. Finns det inget att göra på lektionerna, varför då vara i skolan? Men ändå var jag tvungen att gå upp tidigt, då jag hade körlektion 8.00 imorse. Sedan dess har jag hunnit med att plugga teori på körskolan, äta, bestämma klädsel inför imorgon och solat. Vill jag inte skrämma iväg folk med min kritvita hy så är det bäst att jag solar haha. 



om ensam är starkast, var jag starkare förut.
Publicerat

solnedgång på Sardinien sommaren 2012.
Då min kamera inte varit framme mer än de gånger då jag fotat till skoluppgifter, har jag inga nytagna bilder som är värda att visa upp här på bloggen. Jag hoppas på att få upp fotointresset igen nu när jag har ny blogg och allt. Nu är ju dessutom sommaren här och om endast två ynka dagar får jag sommarlov. Åh vad jag längtar. Ska verkligen se till att njuta denna sommaren!
 



Vem är jag?
Publicerat

Individen bakom denna blogg är en tjej på 19 år vid namn Louise, dock kollar mina vänner mig för Lollo eller Loui. Den 3:e juni 2014 tog jag studenten efter att ha spenderat 3 år med att läsa estetik & media - inriktning foto. På helgerna jobbar jag på ICA, men vad min framtid ska bestå av vet jag inte ännu, dock vet jag en sak: jag älskar lax. Ska nu under höstens dagar läsa distanskursen Digital bildbehandling. Om dagarna gillar jag att spendera tid med mina fina vänner, tramsa, lyssna på all möjlig musik, skratta åt mina otroligt urkassa skämt, äta mat, titta på dåliga filmer med min bästa vän, få komplimanger från främlingar, träna och fotografera, men framför allt - vara lycklig.
Fråga om du undrar något! Tusen kramar till er!