still waiting on a divine touch.
Publicerat

Till min besvikelese kom jag inte hem från stan med något annat än en mascara till mig själv. Händer ibland att jag inte alls är på köphumör. Tyvärr händer det ca alltid. Fest. Men hur som helst, när vi kommit hem så gick jag ut på en runda bort till ica för att inhandla ingredienser till chokladmousse som jag ska festa på ensam lite senare haha. Nu ska jag finslipa en krönika jag skrivit till skrivande i skolan. Ha en fin kväll!



mina smaklökar har nu välkomnat julen.
Publicerat

Idag ska jag och mamma åka upp till stan för att inhandla de första julklapparna. Även fast det inte är december ännu så har jag ändå panik för att jag inte börjat ännu hahah. Typical life as me. När jag vaknade idag stod mamma och gjorde saffransscones, åh så gott det var! Himla bra start på dagen. Nej nu ska jag göra mig klar, kram!



när solens sista stålar ger en glimt.
Publicerat

Ikväll ska jag och bestiefestie se bandet Junip. Har sett fram emot det så himla länge nu, och äntligen är det dags! Ska bli jättemysigt och kul. Skrev nyss klart min önskelista för denna jul. Har ni börjat skriva era ännu, eller är jag sist ut?



we are all the same on the inside.
Publicerat




the only thing we're guilty of, is never giving up.
Publicerat

Idag efter skolan befann jag mig i skolans fotostudio tillsammans med bestiefestie. Som jag skrev igår, fotade jag till en uppgift och det blev riktigt grymt faktiskt! Tänkte lägga upp en eller två bilder imorgon så ni kan få se. Och på tal om imorgon så är det tacksamt nog ingen skola eftersom vi ska till Lund och kolla in universitetet där. Lite panikartat när man tänker efter så nära studenten är. Men aja, det tar vi då. Ha det fest!



it's just a spark, but it's enough for me to keep going.
Publicerat

Idag har jag och Daniella fotograferat till vårt gymnasiearbete. Vi befann oss på en ödegråd och resultatet tycker jag blev riktigt grymt! När jag kom hem blev jag sugen på att fota lite nya självporträtt, och så blev det också. Här ovan ser ni en av bilderna. Imorgon ska jag i skolans studio fota till en fotouppgift, så hoppas det blir lika bra som idén är i mitt huvud. Hoppas ni mår bra, kramis!



tell me something sweet to get me by.
Publicerat




med ett färgstänk på ryggen.
Publicerat

Fotograf: Daniella.
Modell: Jag.
Idag stod jag modell åt Daniella som skulle fotografera till en fotouppgift med temat hud och färg. Hon kladdade färg på både min rygg och mitt hår. Aningen annorlunda känsla, men riktigt snyggt blev det! Imorgon börjar jag inte förrän 11.40 då jag redan är klar med en uppgift. DETTA GILLAR VI. På kvällen ska vi äta på restaurang och fira pappa som fyller år då. Kramar till eeeer!



maggy #2
Publicerat

Nikon D90 + Nikon AF-S DX 35/1,8 G + studioblixt med paraply + redhead.



maggy.
Publicerat

Nikon D90 + Nikon AF-S DX 35/1,8 G + studioblixt med paraply + redhead.
Idag fotograferade jag till en uppgift, och det var ingen mindre än Maggy som fick äran att stå modell! Här är en av bilderna jag tog på henne. Gudarns skymning vad jag gillar denna, och bara titta så vacker hon är. Nu blir det mat, lax står på menyn. Mums!



some things they'll never change.
Publicerat

Torsdagsmorgon. Sitter här och bara väntar på att klockan ska ticka sig fram si sådär 25 minuter för då ska jag gå till bussen. Ska till skolan för 20 minuters utvecklingssamtal, sedan är skoldagen slut haha. Onödigt men skönt. Efter det blir det kvalitetstid med bestiefestie. Nu ska jag fortsätta att sjunga med till musiken med min icke så fina stämma. Tur att man är ensam hemma i alla fall. Kram på er!



Lär känna mig bättre.
Publicerat

● Jag har ett ärr på min högra långfingerknoge. Har dock ingen aning varför.
 
● När jag var liten bröt jag nyckelbenet.
 
● De enda karusellerna jag klarar att åka är Flumride och Colorado på Liseberg. Tönt nr uno.
 
 Såg alla Harry Potterfilmer i början av året och jag blev kär direkt.
 
● Jag hatar rasism.
 
 Har aldrig varit på fest. Alltså fest som i att supa-dansa-röka-stöka-däcka-woopwoop.
 
● Jag gillar när folk retas på skoj med mig. DOCK TILL EN VISS GRÄNS.
 
 När jag är hungrig och trött är jag inget lätt pussel. Blir ett litet djävulsbarn som inte vill med någon att göra.
 
● Under min uppväxt har jag gått på basket, badminton, friidrott, barngympa, fäktning. Räknas sim- och skridskoskola?
 
 Har banan som en av tillbehören när jag äter tacos. CA DET GODASTE SOM FINNS ATT HA I TACOS JU.



ett enda andetag tills jag hittar min skatt.
Publicerat

ok hade inte suttit helt ut i skogen med lite sommar, eller åtminstone en kropp som kan sluta bli sjuk stup i kvarten. hejdå.



förkylningar hör vinterhalvåret till.
Publicerat

Igårnatt hade jag oturen att dra på mig en förkylning så har gått runt och snorat sedan igår morse. Mysigt värre. Nej skämt åsido. Ska idag plugga natur infrö läxförhöret på tisdag och hoppas på att jag tillfrisknar till imorgon. Förkylda kramar till er!



I need you to need me.
Publicerat

Från gårdagens fotolektion. Så vacker hon är.
Idag var en kort men seg skoldag som i princip endast innehöll redovisning av tidningen vi gjort på svenskan. Sedan satt vi i matsalen tills vi blev tillsagda att gå där ifrån eftersom de skulle stänga. Nu ska jag försöka plugga lite natur innan det är dags att bege mig till ett skivstångspass. Ha det bäst!



they could be yours.
Publicerat

åhus, sommaren 2012.