friday I'm in love
Publicerat

Jag hade en väldigt bra födelsedag igår! Fick fina presenter, hade en kort skoldag, fikade med min favoriter och på kvällen åt jag och familjen dundergod buffé. Idag har jag inte heller någon lång skoldag då min första lektion blev inställd. Så har bara en lektion idag, vilken som inte börjar förrän 13.10. Dock har ett stort moln med regn lagt sig över staden, men som vi alla vet, efter regn kommer solsken!



grattis till mig...
Publicerat


...på min 19-årsdag!



ett steg närmare studenten.
Publicerat

Idag fick vi äntligen hämta ut våra studentmössor! Den är så fiiiin och det är endast 96 dagar kvar tills den stora dagen.



bra dagar på ingång.
Publicerat

Onsdag imorgon vilket innebär veckans längsta skoldag men det brukar gå relativt smärtfritt så länge jag får lov att ha min bästa vän bredvid mig! Dessutom ska vi på en fotoutställning på eftermiddag vilket antagligen blir intressant och på kvällen ska jag och mamma baka chokladbiskvier till kalaset på söndag. Fyller ju år på torsdag och då ska jag och la familia äta på en stadens bästa restauranger. Min mage längtar sååååå!



jordgubbar i ansiktet
Publicerat

Sitter i skrivande stund med en asiktsmask med doft av jordgubb vilket gör att jag vill äta upp hela mitt ansikte men avstår för att slippa diverse syn-, hör- och smakproblem. Idag var första gången jag var ute sedan i torsdag, och gud så skönt det var! Att solen sken vår gjorde inte precis dagen sämre. Idag fick vi även upp vårt modeprojekt i skolan som nu är en utställning, så nu är den biten avklarad. Nej nu ska jag gå och skölja av masken innan jag börjar gnaga haha. Kramar på er!



ännu en lugn dag
Publicerat

Efter att ha spenderat hela gårdagen i sängen sovandes på grund av en icke så välmående kropp är jag nu på bättringsvägen, lagom till att skolan börjar igen. Denna dag blir till att göra lite skolarbete, se film och komma på vad jag ska önska mig i studentpresent. Hoppas ni har haft en bättre helg än vad jag har!



slappedag
Publicerat

Varje dag på lovet har jag varit iväg någonstans, fram tills idag. Tyckte att jag är värd åtminstone en slappedag. Så tog sovmorgon, ätit frukost i lugnt tempo och dessutom tittat på Kalle och chokladfabriken. Lika rolig varje gång! Nu ska jag stoppa ner lite lunch i magen. Vad gör ni idag?



and I will try to fix you.
Publicerat




can't promise that things won't be broken, but I swear that I will never leave
Publicerat

Med bristande intresse för annat ställde jag upp kameran och tog några enstaka bilder. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att ni ska få se annat än enbart bilder på mig! Nu när våren börjar titta fram ska det förhoppningsvis inte blir någon större utmaning. Kramar på er!



mys och skratt i stan
Publicerat

Hahah kan vi börja med att diskutera så dåliga rubriker jag har??? Har idag strosat runt i stan med min bästa vän, precis som igår fast då tog vi tåget till Lund och hade det mys. Älskar att våren och därmed även värmen är på väg, iihhh! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske får jag för mig att fota lite, vi får se! Vad har ni gjort idag?



med en kastanj i min hand
Publicerat




oh this man.
Publicerat

malmöfestivalen 2013.



här är lilla jag.
Publicerat

Denna förmiddag bjuder jag på två självporträtt som fyllde ett halvår för ett par dagar sedan. Denna söndag har att bjuda på en dejt med bästa vännen. Vi ska göra klart en skoluppgift och ha det mysigt och roligt som vanligt. Vad hittar ni på idag?



i hopp om att finna din inre värld.
Publicerat




äntligen lov!
Publicerat

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade lov! Hade endast en lektion idag från 8.30 - 9.50, mycket soft! Lite senare idag ska jag baka cupcakes till la famila. Hoppas ni har en bra fredag!



helt slut i kroppen
Publicerat

Igårkväll/natt när jag satt och kollade igenom mina filer på min hårddisk hittade jag en massa gamla skolprojekt jag gjorde i ettan och tvåan nu på gymnasiet. Hahah så mycket jag skrattade. Det var helt klart inte bland det bästa jag producerat, men samtidigt blev jag glad för att jag såg hur mycket jag utvecklats utan att ha tänkt på det under tiden. Bland annat hittade jag detta panorama som jag gjorde förra vintern. Förutom att jag placerat motivet i mitten så är jag himla nöjd! Nog om det... Eftersom jag inte behövde vara i skolan idag då jag är klar med allt innan utställningen så stack jag istället till gymmet och bokstavligen dödade mina ben. Kunde knappt gå till bussen sen haha. Nu ska jag duscha och sen åka till stan för att möta upp bästa vän. Ha det bäst!



det finns en plats i alla hjärtan som kräver både kramar och samma djup
Publicerat

Sitter just nu i skolans bibliotek och spenderar dagens håltimme fram till 14.40. Än så länge har dagen varit himla bra för är klar med projektet i skolan, precis skickat in min vetenskapliga uppsats som hamnade på 14 sidor och dessutom var det lax till lunch med tårta efteråt. Mumma! Nu ska jag fortsätta leva livet hahah.



droppelidropp.
Publicerat

Möttes av en massa kommentarer när jag loggade in här och såg även att statistiken höjts rejält. Ni är grymma! Där gav ni mig allt en och annan kick för att börja blogga oftare hahah. Men hur som helst, idag efter cirka 10 minuters invigning av min skola gick jag och bästa vän in till stan för att skriva på vårt gymnasiearbete. Snart är det klar, jättesnart! Tydligen har min hjärna redan gått på lov för den vill inte samarbeta alls med mig haha. Kram på er!



bortglömda sommarbilder
Publicerat

 
Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och såg att jag fått en snapchat av fina Sofie om att vi båda är med i Spotlightrutan. Åh vad kul! Nu ska jag fortsätta mumsa på min frukost för idag börjar jag inte förrän 12.45 då det är invigning av min skola. Hoppas ni får en fin tisdag!



en liten fotobomb.
Publicerat

Bara för att jag saknar sommaren som attans och för att Malmöfestivalen är ca världens bästa uppfinning bjuder jag er på sju stycken minnen i form av fotografier från fyra olika konserter. Oskar Linnros 2010 & 2013, Those Dancing Days 2011, Movits! 2011 och Linnea Henriksson 2012. Alla var dunderbra och vill så gärna se dem igen. Lär ju i alla fall se Oskar fler gånger heheehehehehe (han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta). Och förresten, kan ens en bomb vara liten?



i min inre ruin lyser det starkare än någonsin
Publicerat




en vecka kvar
Publicerat

För några veckor sedan satt jag här med panik och ångest över den vetenskapliga uppstasen som jag skulle skriva. Nu, några veckor senare, sitter jag här med 11 sidor skrivna och allt panik och ångest är borta. Jag är så gott som helt klar med den, åh så skönt! Fast vid närmare eftertanke, nej det är inte skönt. För det innebär att den 15 minuter långa redovisningen av mitt arbete börjar närma sig... Men innan dess ska jag hinna få ha en veckas lov, vilket bara är en vecka bort. Har förstått att många redan fått lov, och åh så avis jag är!



men en skymt över horisonten.
Publicerat

Det är när man ser sådana hära bilder som man verkligen längtar efter sommar. Då behövs inga tjocka och klumpiga jackor, det dröjer länge innan solen går ner och det är sådär härligt varmt.



Fem saker...
Publicerat

✦ Jag kan inte dyka utan det blir ett taditionellt och icke smärtfritt magplask.
✦ Hade det inte inneburit en sådan stor hälsorisk så hade jag lätt endast levt på choklad (och lax såklart).
✦ När jag var liten träffade jag Atlas som var med i Gladiatorerna. Han signerade en tröja åt mig som jag fortfarande har.
✦ För att inte förbli mobbad och utanför försökte jag förra året mig på den första Star Warsfilmen, men klarade bara knappt halva pga uttråkning.
✦ I min skola har vi varje dag fyra olika rätter att välja på + salladsbuffé och nybakat bröd. VARSÅGODA ATT BLI AVIS.



med motivationen borttappad
Publicerat

Ni vet när man vet att man verkligen borde göra en uppgift men har absolut noll inspiration och motivation till det? Så har jag det nu. Har suttit i jag vet inte hur länge och försökt knåpa ihop en slutdiskussion till mitt svenskarbete, men det har visat sig vara helt omöjligt. Har bara ingen skrivarglöd i fingrarna idag. Det bästa hade varit om jag kunde anlita någon att skriva det åt mig, men det kan jag ju fortsätta att drömma om hahah. Så istället för att skriva ska jag göra något roligt och inte alls skolrelaterat, ta en skön dusch och sedan sätta på en film. Hoppas ni har en bättre torsdag än mig haha!



med huvudet bland molnen.
Publicerat

Visar ytterligare en bild från när jag fotade i skolans studio till ett modeprojekt. Idag har varit en lång dag med händelselösa lektion då jag är klar med uppgifterna som ska göras (en av de negativa sakerna med att vara klar innan deadline). Men med bra vänner så går allt! Imorgon är det en kort skoldag och efteråt ska jag ut i stan och lämna lite cv. Nu blir det att läsa naturkunskapsläxa. Hoppas ni har en bra onsdag!



they say that love is forever, your forever is all that I need.
Publicerat

Fjärde februari och jag hoppas att resten av månaden blir dunderbra, dels för att jag fyller år om si sådär exakt 23 dagar och för att det är lov om 8 dagar. Förhoppningsvis händer det en massa skoj utöver det. Nu ska jag lyssna på bra musik och finna ro innan jag tar mig an sista skoldagarna innan helgen. Kramar till tusen!



ny bloggdesign!
Publicerat

Nu är jag äntligen klar med den nya bloggdesignen! Har nu suttit i några dagar och kodat allt helt själv från topp till tå, med lite hjälp från bästa Sofie (tack igen finis!). Jag är riktigt nöjd med reslutatet och hoppas ni också tycker det blev bra!



bokskogen.
Publicerat

bokskogen 2012.



nytt utseende på g!
Publicerat

Godmorgon mina vänner! Jag har precis fått i mig lite frukost och har nu återvänt till datorn för att fortsätta på en ny bloggdesign jag började med igår. Tycker den blir riktigt grym! Idag ska jag möta Daniella och få lite skoluppgifter gjorda och även ge magen några goda skratt. Vad gör ni idag?



bildbomb från sardinien.
Publicerat

(stör mig fortfarande på att jag kapade hans fötter, annars älskar jag bilden)
Jag fick för några dagar sedan en förfrågan om att visa bilder från när jag var på Sardinen, så here you go! 2012 var jag och mamma där en vecka och hade det verkligen hur bra som helst. Varmt och skönt, bad och solning, god mat och fina utsikter. Rekomenderar verkligen att folk åker till staden Alghero på Sardininen. Så, så, så bra. Åh vad jag längtar tillbaka!