sunset over town.
Publicerat

Två från en fin kväll i Paris förra sommaren.



latest from instagram.
Publicerat

/ 1. ljuslyktan jag gjorde igårkväll / 2. gjorde svingoda och nyttiga chokladbollar / 3. plockade fram pärlorna, vilket jag inte gjort på ca 3 år / 4. köpt en ny favorit till parfym / 5. mums! / 6. fick ett objektiv av min kära broder i studentpresent / 7. dundergod lunch en fin sommardag / 8. njöt av solen och värmen /



DIY: Ljuslykta med spetsmönster
Publicerat

↑ Detta behöver du! (+ eventuella band att knyta runt om)
 
 Mät upp hur mycket av tyget du behöver och klipp. Jag mätte så det precis räckte runt, vilket jag sedan fäste runt glasburken med hjälp av tejp upp- och nertill.
 
 Ställ dig på en lämplig plats för att spraya med färgen (förslagsvis utomhus om det ej blåser för mycket). Sedan är det bara att spraya hela vägen runt om och låta torka! Beroende på vilken färg du använder, tar det olika lång tid att torka. Mitt gick fort! När det är torrt är det bara att dra av tyget och vips så är det klart!  
 
Ps. Om man vill kan man knyta något band runt om burken.
 



paris.
Publicerat

Efter att jag var anlitad som chaufför till mamma i förmiddags satte min pyssliga del av hjärnan igång och gjorde fina och lite annorlunda ljuslyktor. Hur dem blev får ni se ikväll då jag kommer lägga upp ett litet DIY! Nu ska jag fortsätta äta jordgubbar (finns det något smarrigare på sommaren?!) och leva livet. Kramar!



sardinien 2012.
Publicerat

Saknar utomlandsatmosfäreeeeeeeeeeen.



operation överlevnad.
Publicerat

Överlevnadsdagarna har nu satt igång, dvs. dagarna då min bästa vän är bortrest (tacka gudarna för elektronik). Men med diverse överlevnadsknep ska jag nog klara denna svåra tid! Man har ju trots allt gått i scouterna, och ni vet ju vad man säger, "en gång scout, alltid scout". Vad är era bästa tips för att överleva denna typ av tid? 



Ny design!
Publicerat

Som ni kanske kan se har jag lagt upp den nya bloggdesignen och jag är mer än nöjd! Enkel och stilren i min smak, precis som jag gillar det. Tryck F5/cmd+R om du inte ser den! Vad tycker ni?



högt över molnen.
Publicerat

Från hemresan från Paris.
Hittade denna fina bild i Parismappen och blev tvungen att redigera den. Älskar bilder tagna från ett flygplansperspektiv! Förutom att redigera denna bild har jag ikväll påbörjat att utforma en ny bloggdesign, men som vanligt uppstår det problem i menyn. Av någon okänd anledning får jag alltid problem med menyer haha? Men innan jag försöker lösa det ska jag sova. Godnatt alla ni!



midsommar
Publicerat

Bilder från midsommar 2011.



dag fylld av äkta sommarvärme.
Publicerat

Idag kickade jag igång dagen med ett gympass och kämpade tills musklerna brände, vilket tillhör listan över de bästa känslorna. Sedan dess har jag bara legat ute i solen. Jag vet inte om jag har slått mig, för började nämligen läsa en bok och läste över 100 sidor i streck. Läser aldrig annars böcker... Men ska väl inte klaga!



lugna dagar innehållande vuxenbestyr.
Publicerat

Ännu en dag i mitt arbetslösa liv har passerat förbi haha, men jag hänger inte läpp för det! Har spenderat både gårdagen och dagen med min bästa vän och så blir det även imorgon. De senaste dagarna har jag känt mig lite extra vuxen för har nämligen sökt lite jobb och fler ska jag söka inom kort. Vad gör ni om dagarna?



skolan är slut nu.
Publicerat

I torsdags hade jag min sista skolavslutning och den var himla bra. Den började med musik, tal och stipendieutdelande i aulan och efter det samlades klassen i ett av alla klassrum för glassätande och lite mer stipendier. Jag blev högst överraskad när mitt namn ropades upp. Åh så glad jag blev! För att fira detta åt vi på restaurang igår och självklart åt jag lax och idag blir det grillat. Kram!



avslutning imorgon.
Publicerat

Imorgon är det skolavslutning, det vill säga sista gången gången vi träffar lärarna och sista gången vi kan kalla oss för en klass. Min familj har haft som tradition i en del år att gå ut och äta på restaurang när det varit skolavslutning, och inte blir det något undantag detta år, så på fredag ska vi ut och äta. Hur firar ni in sommarlovet?



utökat kamerautrustningen.
Publicerat

I studentpresent av mina kära föräldrar fick jag bland annat en extern blixt med lite tillbehör och jag tänkte inviga dem någon dag nu i veckan. Jag har några gånger lånat min storebrors blixt och har tyckt att det blivit väldigt bra, så jag passade på att önska mig en egen. Tillsammans med han blixt kan jag nog få till ett par riktigt häftiga porträtt. Nu ska jag bara se till att lära mig den och sedan är det fullt ös! Kram!



körsbärsdalen #2
Publicerat

Jag kom på att jag har en del bilder från Körsbärsdalen som jag inte visat, så här kommer dem! Annars då? Ja, det har gått några dagar sedan studenten och jag har mestadels legat och latat mig framför film och serier sedan dess. Men har även ätit resterna från studenten och igår invigde vi grillen för i år. Mumma så gott alltså! Även idag fick den sig en omgång. Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen och efter det ska jag hoppas på en framtid hahah. Hoppas ni har haft en bra vecka!



everything's going to be okay in the end. if it's not okay, it's not the end.
Publicerat




studentbilder.
Publicerat

Min klass, ES11F, springer ut.
 
Emma, jag och Katarina.
 
Jag, Nour och Emma.
 
Blött som tusan var det!
 
Wiktoria, Katarina, Emma och jag.
 
Lilla jaaaaaag.
 
En glad Louise!
 
Jag och Nina blöta och lyckliga efter flakåket.
 
Jag och en arm av Katarina kramar Lina.
 
Fotograf: Fredrik Jörgensen



FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN.
Publicerat

Igår var jag med om den bästa dagen i mitt liv. Klockan 09.00 träffades klassen och hade champagnefrukost tills vi gick in mot stan för att vara högljudda och glada. När klockan hade slagit lunch gick vi och åt på en restaurang med tre favoritlärare vilket var så roligt. Därefter gick vi till skolan för att fördriva timmarna fram tills utsparken. Vi blev fotograferade, åt frukt, bär och grönsaker, skrev i varandras mössor, sjöng, skrattade och hade det hejdundrandes bra. Vi kramade alla rektorer och lärare och sedan var det äntligen vår tur att springa ut. Min närvaro försvann under de minuter vi stod på scenen och hoppade och log så overkligt det kändes. När jag hade kramat familjen var det flakdags och jag ångrar inte en sekund att jag åkte för herregud så kul det var. Tror aldrig jag har varit så lycklig som då och det var inte förrän på flaket jag verkligen förstod att jag tagit studenten. Jag kom sedan hem till släkt och vänner och en massa god mat. Trots att det regnade flera timmar i streck blev det en så, så, så lyckad dag på alla sätt och vis. Åh vad jag vill göra det igen!



imorgon slutar jag skolan!
Publicerat

Imorgon smäller det! Redan 9.00 sätter spektaklet igång med champagnefrukost och några timmar senare ska vi äta lunch med våra favoritlärare. Sedan har vi några timmar att ta kål på, och det blir säker hur kul som helst! Hoppas ni får en fortsatt bra måndagskväll och en superbra tisdag, för det ska jag ha!



välkommen kära sommarmånad.
Publicerat