det är mörkt och kallt här hos mig, men du har sånt som gör det ljust igen.
Publicerat

Började dagen med att försova mig hela 40 minuter, alltså en halvtimme innan jag skulle gå till bussen, så hoppade upp ur sängen snabbare än en groda. Tro det eller ej, men jag hann! Med räserfart går allt ju. Körde iväg och tränade innan idag, så nu är man allt lite stolt. Ska nu försöka knåpa ihop en bra debattartikel. Puss på er!



you've got the love I need to see me through.
Publicerat




peace out folks.
Publicerat

skapa fred istället för krig. ok. bra, lyd mig nu.



på spaning efter den tid som flytt.
Publicerat

Fokusen stupade men gillar bilden ändå okej. Fick för mig att fota självporträtt nu på kvällskvisten så satte upp stativet och började klicka av med min lilla manick till fjärrutlösare. Ganska exakt 20% av alla bilder blev bra hahaha. Säger kanske ganska mycket om mig? Eller jag vet inte. Har i alla fall fått en liten fetisch för att sätta ihop bilder på detta vis. Det är typ så fult att det blir fint HAHA. Nej, nu ska jag borsta tänderna och sedan sova. Pussar och kramar till er!



vaken om natten, drömmer om dagen.
Publicerat

Fastän jag bara var i skolan från 10.10 - 12.20 idag och sen dess bara slappat så har jag inte fått tid att visa liv här förrän nu hahah. Har i alla fått lite skoluppgifter gjorda och ska fixa klart ännu en nu så jag slipper ha dåligt samvete över det, även fast det vore fullt i onödan lol. Imorgon är jag ledig för den enda lektionen jag skulle ha blev inställd, så woohoooooo. Kramar till tusen!



och bestämde där och då att det som är mitt är mitt.
Publicerat




be what you be, in all that you are.
Publicerat

Här har det ekat tomt i fem långa dagar. Brist på motivation är boven bakom dramat. Ska verkligen försöka bättre mig nu i alla fall! Just i dennna stund sitter jag och försöka knåpa ihop en krönika om politik till ett svenskarbete. Inte det roligaste, men som jag brukar säga, vad gör man inte för skolan? Skämt åsido. Kunde trots allt varit en värre uppgift. Hoppas ni har haft en skön helg, tusen kramar till er!



padlock bridge.
Publicerat

paris, sommaren 2013.



the only proof that I need is you.
Publicerat




we lost faith, in the arms of love.
Publicerat

Idag slutade jag redan 9.50. Kändes knappt lönt att komma till skolan för endast en lektion, men har man inget val så har man inte. Så när vi slutade idag började typ alla andra hahah. Hade 80 minuters skrivande och sedan tog jag och bestiefestie bussen in till stan och satt och snackade skit någon timme innan vi åkte hem till henne för att sedan någon timme senare åka in till stan igen för att äta lunch. Lol. Sedan att jag kom hem efter det har jag mest tittat på en serie, ätit och börjat skriva på en berättelse som den författarinna jag är. Hahah, skämt åsido. Fast skrev gjorde jag!



I'm forever young, and you're forever you.
Publicerat

Idag fotade jag en bild till ett projekt i skolan som ska pågå terminen ut, och tyckte bilden blev så bra så tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp den här. Dessutom är ju min bestie himla vacker. Som alla andra tisdagar, så har jag även idag huvudvärk pga. all teori på naturkunskapen idag. Får lära mig att leva med det antar jag haha. Hoppas ni har haft och har en bra tisdag utan någon huvudvärk. Pussar till er!
 



sträcker upp mina händer, tror det här kan vara början på nått stort.
Publicerat

oskar linnros, malmöfestivalen 2013.
Detta är sista bilden på Oskar Linnros från Malmöfestivalen. Eller i alla fall på ett tag haha. Kommer säkert lägga upp någon om ett tag eller två, vem vet! Jag har spenderat hela dagen i sängen tillsammans med en bunt serier och filmer. Med andra ord, en typisk söndag. Imorgon börjar jag 11.00 så får sova länge (typ som alla andra dagar i veckan också). Nu ska jag göra tandtrollen ledsna och borsta bort dem alla. Godnattkramar på er!



för ögonen svider och hjärtat bränns.
Publicerat


oskar linnros, malmöfestivalen 2013.



även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur.
Publicerat

oskar linnros, malmöfestivalen 2013.
Sitter just nu i skolan och väntar på att bestie ska sluta engelskan så vi kan plugga lite smått och fika. Så tänkte fördriva tiden med mest ingenting hahah. Får väl börja plugga lite smått eller något, vem vet. Hoppas ni har en fin torsdagseftermiddag. Kramar till tusen!



fotografier från årets malmöfestival.
Publicerat




uppfräschning.
Publicerat

Kände att jag hade en kreativ vilja inombords så började knåda ihop en ny header. Enkel och ren, men det är så jag gillar det! Jag känner att jag vill bevara sommaren ett tag till så hösten på vänta innan den träder in här i alla fall. Imorgon väntar en lite mer än fem timmar lång skoldag med superdryg och lång naturkunskap som sista lektion. Men jaja, man får väl stå ut. Det finns trots allt värre saker här i världen än en lektion man hellre skippat.



det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Publicerat

oskar linnros, malmöfestivalen 2013.



resumé av mina sommarmånader.
Publicerat

Nu är sommarmånaderna förbi och med medellånga steg kliver vi in i höstens värld. Jag satte ihop ett litet kollage av vad jag har hunnit med från junis början till augustis slut. Sorgligt nog tappade jag en del av fotointresset nu i somras och därför fångades inte alla ögonblick på bild. Men jag hoppas att återuppliva intresset nu när skolan börjat med hjälp av förhoppningsvis massa roliga fotouppgifter. Hur som helst, detta har jag gjort: tagit en del självporträtt, varit i Paris och fotat en himla massa olika sevärdheter, djur och annat skit lol, gått barfota i trädgården bland blommor och blad, träffat sofie nere i Falsterbo, skrattat, druckit alldeles för många isvaniljlatte (världens godaste på varma sommardagar), tagit del av den årliga malmöfestivalen där jag såg min favorit för andra gången,nämligen oskar linnros.