med en vindpust som stöd.
Publicerat

Efter några dagars omedveten och oplanerad bloggpaus är jag back on track. Har inte haft någon underhållande information att komma med, och inte heller bilder för delen verkar det som. Idag var jag i alla fall och gymmade för första gången på ett par veckor då jag varit förkyld och febrig ett tag. Lär väl inte kunna röra mig imorgon men aja. Kramar på er alla!
 

ps. har ny header som ni kanske redan märkt?



fullspäckad lördag, heh.
Publicerat

Vad man gör en mulen och rastlös lördag: Letar upp en ny serie att bli beroende av. Så ja, denna kväll hittar ni mig framför datorn och The Carries Ciaries. Har bara sett tre avsnitt hittills, men gillar den störtmycket redan! Är glad att ha lov och slippa söndagsångesten imorgon, wohoooooo. Vad hittar ni på denna helg?



ville de mes rêves.
Publicerat

Vet inte ens om rubriken är rätt? Aja. Jag fick mer eller mindre lov redan igår då jag och min grupp är klar med en uppgift. Ska dock till skolan imorgon för en lektion på 45 mintuer. Bortser man från den har jag lov! Nu sitter jag här och drömmer mig tillbaka till Paris, åh vad jag vill dit nu! Sökes: Någon snäll själ som har lust att skänka mig en mysig lägenhet i närheten av Eiffeltornet och si sådär några miljoner kronor så jag kan köpa upp hela Paris. Tack på förhand.



and I'm free, free fallin'
Publicerat

Tisdag. Det har varit en lugn skoldag men inte särskilt mycket skolarbete då jag är klar med typ allt. Lovet är högst efterlängtat, speicellt efter de senaste veckorna som har vairt fyllda med massa uppgifter. Nu ska jag sätta på skön musik av John Mayer och läsa en bok. Ha det gött!



we can watch that water line.
Publicerat

Ännu en vecka förbi. Har hunnit med en massa skoluppgifter denna vecka vilket känns otroligt skönt. Drog på mig en liten förkylning igår så helgen har bestått av att vila och bli frisk inför sista skolveckan innan lovet. Så himla himla skönt det ska bli med lov. Hoppas ni har haft en rolig helg, kramar!



bakom dimridån läcker rädslan ut inifrån.
Publicerat

 



and I hope everything's going to be okay.
Publicerat

Idag fotade jag till ett reportage jag skrivit till ett svenskprojekt. Blev verkligen supernöjd med bilderna! Daniella var min modell och hon var klädd som på 1700-talet. Photoshooten tog plats på den gamla och mycket fina gårdsplanen utanför museet här i Malmö. Nu ska jag försöka finna styrkan och motivationen till att läsa en läxa. Kramar på er!



I'm still alive but I'm barely breathing
Publicerat




du är den finaste, både på insidan och utsidan.
Publicerat

För någon månad sedan tog jag ner min tjockis till tv som har suttit på min vägg i flera år. Tomrummet på väggen fylldes av en lina med klamrar på. Klamrade fast några av mina favoritbilder från min instagram och virade en ljusslinga runt linan. Jag satte även upp lite egenkomponerade textrader och den så superfint målade bilden av min bestiefestie som ni kan skåda på sista bilden med ett Håkan Hellströmicitat på. I julas fick jag två ramar, så klippte till två foton och satte in i ramarna. Vips så var tomrummet borta! Jag totalälskar min vägg!



the united bridge of sverige and danmark.
Publicerat




andas, andas allting snurrar runt.
Publicerat

En höstfavorit från 2011.
Idag skulle jag egentligen begett mig till skolan, men då lektionerna för dagen blev inställda slapp jag det. Imorgon har bara en lektion, men det börjar lyckligtvis inte förrän 13.10 så får en till sovmorgon. Idag har jag skrivit klart mitt reportage till svenskan och druckit några liter av vatten. Hösthälsningar från mig!



blåbärssmoothie.
Publicerat

Även idag är jag hemma och har feber, men den börjar sjunka nu vilket är himla bra! I förmiddags mixade jag ihop en blåbärssmoothie med lite kardemumma i. Den blev supergod! Ska helt klart göras fler gånger. Ni får hemskt gärna tipsa mig om era favorit smoothies! Kramar.



hädanefter, ska jag vara bra, ska jag vara bra för dig.
Publicerat




snälla gör mig frisk någon!
Publicerat

Här sitter jag i min säng, femte dagen med feber. Konstigt att jag inte är förkyld eller något, bara feber. Sjunkit har den inte heller, woohoooo. Är det ingen förbättring imorgonbitti så ska jag fixa tid på vårdcentralen. Bara aningen avskräckt av tanken på att de antagligen kommer ta blodprov.... Vem gillar ens sprutor? Men hur som helst, hoppas ni är friska och krya!



med en dimma över ribersborg.
Publicerat




in the woods of åhus.
Publicerat

åhus sommaren 2012.



hälsning från sjukstugan.
Publicerat

Spenderar dagen i sängen pga feber, så missar två timmar skola, men lika mycket ångest för det. Hade studiedag igår men hade oturen att få feber redan då, så istället för att vara med min bästa vän hela dagen så fick jag ligga i sängen hela dagen. Tumme ner på det. Hoppas ni är friska och krya och har en bra torsdag. Kram!



Lär känna mig bättre.
Publicerat

• Jag klarar inte av att gå eller cykla på A-brunnar, då det betyder otur. Skulle jag råka cykla över en, måste jag slå på cykeln tre gånger för att få bort förbannelsen.
 
• Jag fick min första mobil när jag gick i 7an och var så himla glad för den.
 
• Är förälskad i ljusslingor. Seriöst så himla fint och mysigt. När jag flyttar hemifrån ska hela min bostad vara fylld av ljusslingor.
 
• Om 244 dagar tar jag studenten!
 
• Jag har aldrig varit något fan av karuseller. GIllar att ha kontroll över saker, så det är väl en av anledningarna.
 
• Har en hemlig förkärlek till Göteborg och göteborgare.
 
• Efter studenten ska jag och min bästa vän resa till London och leva livet.
 
• Mina vänner brukar säga att jag är alldeles för snäll. Har så svårt att säga nej till folk och tycka illa om folk.
 
• Jag har jättelätt att komma ihåg saker som folk har sagt. Både saker jag vill och inte vill minnas.
 
• Mitt drömfoto är på en stegrande häst i morgondiset med en vacker soluppgång som klär bakgrunden.