genom eld, bara för ikväll.
Publicerat

Förra helgen beställde jag hem en Oskar Linnroströja (som man kan se en bit av på bilden) från Merchworld, och i torsdags anlände den i min brevlåda. Snacka om lycka alltså! Den är så fin och så mysig och bara allmänt åhhhh. Helt klart min favorittröja! Nu ska jag fixa upp lite bilder på mina väggar, sen köra och handla och ikväll väntas mys och sleepover med min fina bästa vän. Jag önskar er alla en fin och mysig lördag!



två ord i ditt vokabulär som är viktiga.
Publicerat

Något vi alla måste bli bättre på att visa och ha.



varje gård är en möjlighet från balkongen.
Publicerat

Sitter i sängen med datorn och lyssnar på Oskar Linnros samtidigt som jag försöker smida planer till en uppgift som sträcker sig över hela höstterminen. Men det går helt åt skogen efter att ha suttit och lyssnat på naturkunskapen i ca två timmar utan inräknade raster. Men livet är en fest vettni. Nej nu ska jag återgå till tänkandet. Trötta kramar till er!



dagarna har sprungit iväg i 190 km/h.
Publicerat

Imorgon börjar skolan på allvar och ska tydligen redan då prova stundetmössa. Alltså det kändes som jag började gymnasiet precis? Var har åren tagit vägen egentligen. Aja, det blir säkert bra. Nu ska jag fundera över livet och lyssna på någon form av musik. Ha det fint!



en såndär vän som alla verkligen borde ha.
Publicerat

Kollade igenom mina bilder från förra året, och hittade mappen med bilder på min finaste bestie. Fotade henne till ett projekt i början av tvåan. Minns hur otroligt nöjd jag blev med översta bilden, och det är jag fortfarande. I nailed it! Nu ska jag fortsätta kolla igenom bilder så hörs vi senare idag!



varje tråd vi spunnit brister snart.
Publicerat




vi blir aldrig som dem från stan.
Publicerat

När man kan i princip varje textrad i alla oskar linnros låtar, då borde man nog ändå få pris för att vara galen alternativt obsessed.



horisonten är någon annans konstruktion.
Publicerat

fyhelvete så bra han var.



bästa oskar linnros.
Publicerat

Bilden togs för tre år sedan på Malmöfestivalen & imorgon är det dags igen. Längtar så mycket, iiiih!



när vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen.
Publicerat

Känner att jag måste hitta tillbaka till fotointresset nu när skolan har börjat. Måste få tillbaka motivationen och inspirationen. Hade varit skönt att dra ner på sina krav på sig själv när det gäller foto hahaha. Någon som har samma problem som mig? KRAM.



titta rakt fram men inte runt om.
Publicerat

Då var första skoldagen av det sista året avklarad! Okej där ljög jag, jag slutade redan vid 13.00, men inte haft vilja att blogga förrän nu haha. De få timmarna kändes ganska ovärdag, men men. Ska få i mig en bit mat eller två innan jag tar bussen upp till Malmöfestivalen och lyssnar på Johnossi med goa människor. Kramisar!



ett år kvar, sen är jag fri.
Publicerat

Nu sitter jag här, kvällen innan skolan börjar. Mitt allra sista riktiga sommarlov har nått sitt slut. Sista året på gymnasiet ska inledas. Det är nu det gäller, nu jag måste ge allt men samtidigt njuta. Jag har oturen att behöva gå på två skolor under sista året, men fastän jag inte alls vill gå på en av dem ska jag försöka att inte deppa ihop allt för mycket och försöka ha roligt istället. Börjar kl förmiddag, vilket är ett väldigt stort plus! Nu ska jag gå en kvällsrunda innan jag placerar mig framför tvn och Idol. Puss på er!



send me away with the words of a love song.
Publicerat

från sommaren 2011.



så lycklig lycklig lycklig!
Publicerat

Idag är nog en av de bästa dagarna i mitt liv! Jag har nämligen fått körkort idag! Alltså är så otroligt glad och stolt över mig själv. Var faktiskt inte säker på att jag skulle klara det, men det gjorde jag. På första försöket och allt. Den otroligt höga nervositeten som fanns inom mig när uppkörningen började försvann så fort jag började köra, tur det. Så ikväll blir det att fira med ett restaurangbesök med familjen och mormor & morfar. Hoppas ni har en grym fredag, för det har jag verkligen!



bra dagar är sällsynta nu för tiden.
Publicerat

Idag är en sådan himla bra dag. Började dagen med körlektion som gick rent ut sagt skitbra. Efter det var det raka vägen till Trafikverket och skriva teoriprov, vilket jag blev godkänd på. Alltså så skönt att slippa tänka på teorin nu! Bara att fokusera på uppkörningen. Ska nog pricka av ett kvällspass på gymmet nu också som grädden på moset. Kramar till tusen!



för hjärtat pumpar utav nitroglycerin.
Publicerat

Tagen 2011 hos min morbror.
Om 40 minuter ska jag ha körlektion och direkt efter ska jag till Trafikverket och skriva prov. Hahah alltså kan någon bara komma och bota min nervositet? Tack på förhand mhm. Förhoppningsvis ersätts nervositeten av glädje efteråt, SÅ KAN NI ALLA SNÄLLA HÅLLA TUMMARNA FÖR ATT JAG KLARAR DET? Hoppas ni får en fin onsdag!



I have died everyday waiting for you.
Publicerat




Lär känna mig bättre.
Publicerat

• Jag dricker vatten till nästan alla måltider. Det är så förbaskat gott ju!
 
• När jag var liten var min största idol Amy Diamond och när hon uppträdde i här Malmö var jag självklart där för att se henne. När jag sedan inte fick stå i kön för att få en autograf av henne pga. alldeles för lång kö enligt mamma, så blev jag jätteledsen. (kärleken för henne försvann för länge sedan så mobba ej okej)
 
• Jag vill någon gång i mitt liv somna under bar himmel bredvid någon som jag tycker om sådär lite extra.
 
• Hade jag varit tvungen att välja ett enda livsmedel att livnära mig på resten av livet, hade det utan tvekan blivit lax. Det går seriöst inte att tröttna på! 
 
• Har ett år kvar i skolan och har inte den blekaste aning vad jag ska göra därefter. Blir mer och mer frustrerad över detta varje gång någon frågar mig om mina planer i framtiden.
 
• Vill tjäna pengar utan att behöva jobba. Fast å andra sidan, vem vill inte det egentligen?
 
• Innan jag dör vill jag ge ut en bok, men har tyvärr inte tålamodet till att sitta och skriva flera 100 A4-sidor.
 
• Jag har varit i Sverige (no shit sherlock!), Danmark, Norge (i typ 2 timmar men what ever), Frankrike, Italien, Grekland och Spanien. I mina drömmar har jag dock varit i ca hela världen.
 
• Min favoritfotograf är min storebror. Kolla in hans bilder här!
 
• När jag flyttar hemifrån ska jag köpa en Golden Retriever. Det målet har jag haft i säkert minst fem år.



hur jag minns mitt rum i ditt hjärta.
Publicerat




blommor fulla med sommar.
Publicerat




everywhere I go you will follow.
Publicerat

djupt av mig att hålla i ett träd.



resumé av veckan som passerat.
Publicerat

Under denna veckan har jag inte gjort så mycket vettigt men det har varit väldigt skönt att ha en slappevecka. Jag har övningskört en hel del (slutspurten nu vet ni!), träffat min bästa vän (hon har förresten startat blogg med min hjälp, KLICKA HÄRefter att ha varit ifrån varandra mer eller mindre nästan 3 veckor, solat och börjar kolla på en serie från allra första avsnittet, för tredje gången, and This is what is called real love. ♥



how do you make me so complete
Publicerat