utsikt från sacré-cœur
Publicerat

paris sommaren 2013.



If you gave me a chance I would take it
Publicerat




kort dag
Publicerat

Min sista lektion idag blev inställd så fick sluta redan 09.50 vilket var himla himla skönt. Efter det skrev jag ut ett foto, monterade det i en ram och hänge upp till en utställning i skolan. Sedan jag kom hem har jag inte gjort något värst intressant och tänker fortsätta dagens kvarstående timmar så haha. Vi hörs!



maskros.
Publicerat




blow my hair
Publicerat




frost #2
Publicerat




frost
Publicerat

Idag är jag ledig från skolan för att besöka öppet hus på högskolan. Även fast jag inte ska plugga efter studenten kan det nog vara en bra idé att få lite information om. Och imorgon har jag bara en lektion på morgonen så det känns lite som helg redan nu hahah. Så skönt! Hoppas ni får en fin torsdag!



won't leave it and defeat this time around
Publicerat




smoothie
Publicerat

Min mage och jag hade en liten presskonferens för en stund sedan och kom fram till att jag skulle göra en smoothie för att lätta på begären. Hällde ner mango, vaniljyoghurt och kokos i en bringare, och startade sedan mixern. Vips så var det klart och åh så gott det smakade! Borde ha presskonferens med magen oftare, för detta var ju en riktigt höjdare!



en kort vecka avklarad.
Publicerat

Ännu en skolvecka har passerat och denna vecka har gått ovanligt fort eftersom jag endast hade en lektion igår på 40 minuter och idag var hela dagen avsatt åt utvecklingssamtal. Svenskredovisningen är gjord och i nästa vecka väntar det sjätte provet under hela min gymansietid haha. Men klagar ej! Ikväll ska jag äta lax och fy sjutton så gott det ska bli!



bitar av mig.
Publicerat

Modell: Jag Fotograf: Daniella N.



bilder från studion.
Publicerat

hahahahahhahah.



med våren väntandes runt hörnet.
Publicerat

Ännu en vecka har passerat våren har satt fart! Så himla skönt att varmare grader är på ingång och likaså blommor och blader. I veckan som kommer väntas en viktig svenskredovisning som jag inte är särskilt taggad inför, men det kommer säkert gå bra haha. Hoppas ni har haft en bra helg!



snygg som få.
Publicerat

Hahah, ja såhär kan det gå med mig ensam framför kameran med en alldeles för stor mössa på huvudet. Hur som haver, har precis bakat en nougatkladdkaka till ikväll och ska nu leva livet eller något i den stilen. Vad hittar ni på idag?



jag och bästa vän.
Publicerat

Imorse efter min enda lektion var jag i studion med Daniella och Katarina. Som vanligt fjantade vi runt en massa och där blev verkligen inte många seriösa bilder och en himla massa skratt blev det också så klart. Här är i alla fall en bild på mig och min underbaraste bästa vän. Ha en fin kväll!



ledig
Publicerat

Idag har jag studiedag men ledig från skolan blir jag minsann inte. Tog i alla fall sovmorgon, och ska lite senare möta upp Daniella i stan för att ta itu med lite skoluppgifter. Hoppas ni får en bra onsdag!



latest through my iphone lens.
Publicerat

1. bestie tatuerade sig för andra gången / 2. jag fyllde 19 år / 3. fick hem min efterlängtade studentmössa / 4. min übergosiga matta som jag ska bosätta mig på / 5. bakade världshistoriens fulaste cupcakes, men svingoda var de! / 6. hade modeprojekt i skolan och gjorde eget klädmärke / 7. modellade för bestie / 8. fotograferade skor i studio
instagram @ februaristorm



now I'm raising from the ground
Publicerat

Har hela förmiddagen suttit med en designbeställning jag fått. Satt så fokuserad och koncentrerad att det uppstod en himla massa problem som jag har bestämt mig för att försöka ta itu med lite senare. Jag har precis städat klart hela mitt rum och ska nu hjälpa mamma lite inför kalaset vi ska ha imorgon för mig. Kramar till tusen!