daniella & max. #4
Publicerat

Jag ursäktar så väldigt mycket min frånvaro och anledningarna skiljer sig inte denna gång från de andra haha. Min dag började med ett informationsmöte hos en jobbcoach som jag ska börja gå till ett tag framöver (samtidigt som jag jobbar på ICA. Eller ja, inte precis samtidigt men ja, ni fattar). Usch och fy så kallt det var imorse alltså! Hur som helst, efter det kom jag hem och gjorde magen nöjd med en tallrik lunch. Därefter väntades ett träningspass med min fina vän Amanda och nu ligger jag här hemma i sängen och degar. Lugn och skön dag med andra ord! Imorgon ska jag till jobbcoachen igen och därefter bockar jag av ett träningspass innan jag ska möta upp Daniella. Hoppas ni alla mår bra!



lägesuppdatering.
Publicerat

Hej hopp! Här har det ekat tomt i några dagar och det beror på att livet kommit mellan helt enkelt. Precis som så många andra bloggare, så ligger inte bloggen på plats ett på prioriteringslistan. Sedan vi hördes sist har jag jobbat, träffat vänner, tränat, ätit, varit med familjen, uträttat ärenden och bara slappat. Lite senare ska jag cykla bort till gymmet och gå på ett pass tillsammans med en fin vän och sedan ska jag titta på både Idol och Big Brother (dock ej samtidigt). Kram på er!



proteinpannkakor med chokladsmak.
Publicerat

De senaste dagarna har jag varit en äkta wifey och bakat fröknäcke, bröd och idag blev det proteinpannkakor, vilket var första gången. Senare idag har jag tänkt att göra en ny sats av nyttiga chokladbollar, mums! Det där med att steka pannkakor är något jag verkligen måste bli bättre på haha, men det blev i alla fall hur gott som helst! Jag toppade godbitarna med frysta mangobitar, hallon och blåbär som jag tinade upp i micron tills de blivit lite ljumna. Hade även på kanel, honung och riven kokos. Kan det bli mycket bättre? En kalaslunch som smakade kalasgott helt enkelt! (Det blir ju inte sämre heller av att det även mättar ögat)



hipp hurraaaa!
Publicerat

Idag fyller ingen mindre än min bästa vän 19 år och är så glad att jag får fira henne idag! Jag ska bjuda henne på Malmös godaste cheesecake, så vi ska bara mysa och ha det kul idag. Iiiiihh, hon är verkligen bästa vännen man kan ha! Hoppas ni får en lika bra tisdag som vi ska ha!



ny månad.
Publicerat

Årets nionde månad har tagit ett kliv över tröskeln och väntar nu på att välkomnas på varje kropp och själ. Löv ska falla, regn ska droppa, vind ska blåsa, solen ska skina så som den bara gör i september, varma drycker ska göras, halsdukar ska viras runt halsen, men framför allt, hösten ska anlända. Ta hand om er där ute och glöm inte vara rädda om nära och kära!