ett par bra dagar
Publicerat

Åh så bra jag har mått de senaste dagarna. Mycket är vädrets förtjänst. Strålande sol och många varma grader. Har börjat få fräknar (så mycket kärlek till att jag får fräknar!!), skrattat i tusen liter, druckit årets första islatte, promenerat sommarens första kvällsrundor med fin himmel och fågelkvitter. Kan det inte alltid vara såhär tack?



så bred ut dina vingar.
Publicerat




du får göra vad du vill, får göra allt och lite till.
Publicerat

Imorse när jag vaknade hade det skickats ut ett mejl om att dagens naturlektion var inställd så jag slutade så tidigt som 9.50. Så istället för att ha naturkunskap idag får ni se en naturbild haha (det gäller att väga upp för inställda lektioner ju!). Ikväll ska vi fira mormor i efterskott på en tapasrestaurang , i helgen ska jag stå modell för Daniella och så ska vi på kalas. Kramar till tusen!



allt dumt som jag har gjort, kan du gräva ner djupt i marken.
Publicerat




finns så mycket jag vill säga, vill så gärna ge dig evig lycka.
Publicerat

Första skoldagen är avklarad och den gick relativt lätt förutom en alldeles för lång naturlektion. Fick i alla fall fotat en av skolans rektorer som jag har i uppgift att göra. Då jag inte alls är bästa vän med ljussättning i studio blev resultatet förvånande bra! Morgondagens skoldag innebär veckans längsta då jag går 08.30 - 15.50. Men förhoppnigsvis flyter tiden iväg haha. Kram på er!



sista timmarna på lovet
Publicerat

Och så var vi framme vid lovets sista dag! Har inte gjort så mycket effektivt under lovet, men det är så jag vill ha det när jag är ledig! Tagit det lugnt, träffat Daniella, varit med familjen, åkt på utflykt, träffat släkt, sovit och ätit lite för mycket haha. Men det är ju trots allt bara påsk en gång om året! Imorgon börjar i alla fall skolan och sen är det inte långt kvar till studenten. Men tur nog är det ett tag dit för har en del uppgifter som ska vara klara innan dess. Hoppas ni mår bra!



körsbärsdalen
Publicerat




vitsippa.
Publicerat

Idag åkte jag på en liten utflykt med min storebror och hans flickvän. Vi körde till ett ställe i Skåne vid namn Körsbärsdalen, dock har inte körsbärsträden slagit ut ännu, men fullt av vitsippor var där! Med oss dit hade vi en liten matsäck och massa sol och värme. Jag fick ett par riktigt fina och ljusa bilder som jag ska redigera klart någon gång. Snart ska vi hem till min faster på påskmiddag. Hoppas ni har en fin påskhelg!



som cirklar bildar travande tomma hål
Publicerat




du kommer fatta när jag vänder med ett kliv
Publicerat

Fick ett sug innan idag efter att fota lite nya självporträtt (vilket är ca den enda jag fotar lol). Men till skillnad från alla andra gånger så lånade jag min storebrors externa blixt för att få ett jämnare ljus och för att inte behöva höja iso:t. Jag blev minsann riktigt nöjd! Dessutom fick jag för mig att använda 50 mm istället för mitt trogna och så underbara 35 mm. Jag vet inte om det birdog till att det blev så bra, men jag ska definitivt använda det flera gånger.



lär känna mig!
Publicerat

 
➝ En gång i tiden var jag en scout, vilket förvånar mig då jag inte alls är den typ av människa.

➝ Fräknar och smilgropar är något utav det finaste ett ansikte kan ha.

➝ Jag ogillar starkt människor som dömer andra utifrån deras utseende.

➝ När jag blir stor vill jag bli lycklig. Jag vill bli den lyckligaste på jorden.

➝ Jag har aldrig haft många vänner, men istället har jag haft få väldigt bra vänner.

➝ Tack varre två väldigt bra föräldrar är jag väldigt mån om mina pengar och kan unna mig utan att bli pank haha.

➝ Jag avskyr att mitt hår är så platt 24/7.

➝ Får lätt panik i större folkmassor när jag känner mig instängd.

➝ Om 46 dagar tar jag studenten!

➝ Jag är stolt över att kalla mig själv feminist.



onsdag.
Publicerat

Igår fick jag reda på att det under några dagar inte har gått att kommentera mina inlägg. Men detta är fixat nu och ska fungera normalt igen! Jag har precis ätit upp min lunch och ska spendera resten av dagen i lugn och ro framför datorn. Hoppas ni har en fin dag!



äkta slappedag
Publicerat

Idag är verkligen en riktig slappedag! Jag har fortfarande pyjamas på mig, suttit i sängen ända sedan jag vaknade och tittat på diverse filmer. Så, så himla skönt och behövligt. Tänkte nu redigera klart bilderna från ödegården som jag tog i torsdags och sen blir det väl antagligen mer filmtittande. Kram!



ute i ödemarken.
Publicerat




påsklovet har börjat
Publicerat

Igår fick jag ett mejl om att har man har berättat för läraren vad man ska göra för större skrivandearbete så kan man jobba hemifrån på dagens lektion. Med andra ord, mitt lov har börjat! Så himla skönt att slippa gå upp tidigt idag och istället ligga och dryga lite. Igår efter nationella provet, som för övtigt är en lättnad att ha avklarat, åkte jag och Daniella till en ödegård för att fota till en uppgift. Det blev ett par riktigt snygga bilder så ska idag redigera klart dem hade jag tänkt. Kram på er!



segaste dagen
Publicerat

Har haft världens segaste dag innehållande redovisning av gymnasiearbetet som enda produktiva sak. Och imorgon väntas nationellt prov i svenska från 8.15 och fyra timmar framåt. Gissa vem som kommer vara pigg efter det haha! (hint: not me) Men sen är det näst intill lov för har bara en lektion på fredagmorgon. Vad ska ni göra på lovet?



trött i huvudet
Publicerat

Sista delen av veckan har verkligen sprungit förbi även fast jag inte varit särskilt produktiv alls. Jag har i några timmar i streck suttit och försökt få ihop en uppgift där jag ska skriva en novell på ca fyra sidor, vilket inte är lätt alls. Inget låter bra haha. Jag får helt enkelt hoppas att det går bättre med en bit mat i magen. Dessutom är det bara en vecka kvar till lovet! Kram på eeeer!



mitten av veckan
Publicerat

Hälften av skolveckan har passerat förbi i racerfart och nu är det endast två lätta dagar kvar. Imorgon ska vi ha någon form av workshop på ett museeum och har på fredag har jag två lektioner. Sen är det äntligen helg! Då ska jag umgås med min bästa vän och må bra. Hoppas ni mår bra!